About

I AM SURF wil de surfcultuur vieren met iedereen die zijn hart heeft verloren aan de oceaan. Avonturiers die ook op het droge op zoek zijn naar onderdompeling in deze way of life. Mensen die een community vormen voor wie de aantrekkingskracht tot de surfcultuur kan worden samengevat met de woorden: I AM SURF.

Wat een performance. Andrew Kidman & The Windy Hills live tijdens Spirit of Akasha. 

I AM SURF wil een podium bieden aan gevestigde filmmakers en aan nieuw (lokaal) talent en plaatst surffilms in hun rijke context. Met exposities van fotografen, grafisch ontwerpers, ambachtslieden en modeontwerpers voor wie surfen een onuitputtelijke golf van inspiratie biedt. Q&A’s en workshops bieden makers en liefhebbers de kans ervaringen te delen en het genre verder te ontwikkelen.

Workshops met de nieuwste camera's en uiteenlopende filmmakers.Get ready to be immersed.  

I AM SURF is een reeks evenementen met een filmfestival als jaarlijks hoogtepunt waarin surffilms uit binnen- en buitenland centraal staan. Met een kwalitatief hoogwaardige selectie verhalen over grensverleggende avonturiers, water(wo)men, topatleten, activisten en pioniers die één ding delen: hun passie voor surfen en de relatie met de oceaan.  

Come together. Een reeks van avondvullende evenementen vol met de meest recente surffilms en swingende muziek.

I AM SURF past in het rijtje New York Surf Film Festival en London Surf/Film Festival. Festivals op locaties waarvan het urbane karakter op het eerste oog haaks staat op de lifestyle van zon, zee, strand en een unieke beleving van de natuur. Maar ook locaties met een magnetische aantrekkingskracht op creatieven en eigenzinnige individualisten. Waar zich een brede groep mensen bevindt met een goed ontwikkelde, open geest, op zoek naar nieuwe ervaringen.

The I AM SURF Team from left to right: Marco, Frank, Vivian, Leslie, Albert and Menno (missing Jennifer).